Sevdiğim Sensin 13. bölüm fragmanı: “Bugüne kadar hep başkaları seni kurtardı"

Hazel

New member
Sevdiğim Sensin 13. bölüm fragmanı: “Bugüne kadar hep başkaları seni kurtardı"
Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Helin Kandemir’in paylaştığı Sevdiğim Sensin’in yeni bölümünden merak uyandıran ikinci tanıtımı izleyiciyle buluştu. Sevdiğim Sensin 13. bölüm 2. fragmanında yaşananlar sosyal medyada da konuşuldu.

Ekran görüntüsü 2026-05-11 074346


SEVDİĞİM SENSİN 13. BÖLÜM TANITIMI​


Dizinin yayınlanan tanıtımında; Dicle’nin boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyen Erkan, Kadir’in hayatlarından tamamen çıkmasını istiyor. Dicle moral vermeye çalıştığı Nilüfer’i, Ferman’ın tehdit ettiğini öğreniyor. Dicle’nin “bugüne kadar hep başkaları seni kurtardı Dicle,şimdi sen başkalarını kurtaracaksın” sözleri üzerine harekete geçmesi ise merak uyandırıyor.

Ekran görüntüsü 2026-05-11 074401


Aldurların, Burçin ve ailesi ile yüzleştiği tanıtımın finalinde Esat ve Fatoş’un geçmişteki ilişkisini İnci’den öğrenen Hamdi fenalaşarak bayılıyor. Erkan’ın, Hamdi’ye kalp masajı yaptığı tanıtım sonrası seyirciden de yorumlar gecikmedi.


HH-Pa3dWQAEPoG-


Sosyal medyada Dicle ve Erkan'ın fragmanda kısa görülmesi fanları yine kızdırdı. Seyircilerden iki başrolün az görümesine dair eleştiriler geldi.

Sevdiğim Sensin I 13. Bölüm 2. Tanıtım

“Bugüne kadar hep başkaları seni kurtardı, şimdi sen başkalarını kurtaracaksın!” #SevdiğimSensin yeni bölümüyle her Perşembe 20.00’de Star’da! ✨@startv @ayyapim pic.twitter.com/stKYyRaJtz

— Sevdiğim Sensin (@_sevdigimsensin) May 10, 2026
 
Üst