Oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında karar verildi! Mekan bastı, haraç istedi! 'Seni vuracağım'

Hazel

New member
Oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında karar verildi! Mekan bastı, haraç istedi! 'Seni vuracağım'
Yıllar önce Ezel dizisinde Dayı karakterinin gençliğini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken, daha sonra da Vatanım Sensin’de Dağıstanlı karakterine hayat veren Ufuk Bayraktar son olarak Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmıştı.

UFUK 33

GÖZALTINA ALINDI​

Ünlü oyuncu bu defa şaşırtan görüntülerle gündeme geldi. Ufuk Bayraktar, Beyoğlu’ndaki bir restorandan haraç istediği iddiasıyla gözaltına alındı.

İddiaya göre ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta 5 kişiyle mekana giderek “haftalık 25 bin lira vereceksin” diyerek tehditler savurdu, Bayraktar dün tekrar gelip talebini 10 bin liraya düşürdü.

ezel 1

TUTUKLAMA TALEBİ​

Ekol TV Muhabiri Dilek Yaman Demir’in haberine göre; olayın görüntülerinde bir kişiye tehditler savuran Bayraktar’ın ‘seni vuracağım’ diyerek bağırdığı görüldü.

Ünlü oyuncu hakkındaki iddialar; nitelikli yağma, kasten yaralama, tehdit ve hakaret. Ufuk Bayraktar karakoldaki işlemlerin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

HAKKINDA KARAR VERİLDİ​

Bayraktar, ‘Birden fazla kişi ile yağma’ suçunu işlediği iddiasıyla sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesi’nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UFUK 33333

Ufuk Bayraktar’ın, haraç istediği iddia edilen bir mekân sahibiyle yaptığı konuşma ortaya çıkmıştı;

Ufuk Bayraktar: Çocuklara dedim haftalık 10 bin lira verin. Ben onlar para kazansın istediğim için söyledim. Vermek zorunda da değilsin.

Mekân sahibi: Ben günde 17 saat çalışıyorum, niye 10 bin lira vereyim ki?

GEÇMİŞTE HAPİS YATMIŞTI​

Ufuk Bayraktar, 2007 yılında karıştığı başka bir olayda ise babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurması nedeniyle altı ay hapiste kalmıştı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI​

Ünlü oyuncu avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Kamuoyuna duyurulur:

Dün öğle saatlerinde işyerime komşu olan mekan işletmecisiyle aramızda yaşanan tartışma karakola yansımıştır. Bu olayı başka konulara bağlamaya ve haber değerini yükseltmeye çalışmak tamamen yanlıştır.

Haraç istedi denilen mekan benim sahibi olduğum çay bahçesine 30 metre ileride 7-8 yıldır komşum olan bir mekandır. Ayrıca mekanın bina sahipleri de aile büyüklerimizin dostları ve bizimde saygı duyduğumuz büyüklerimizdir. Geçen aylarda mekanın işletmecisiyle aramızda geçen dosthane bir konuşma medyaya çarpıtılarak farklı yansıtılmıştır.

Ben bugüne kadar kimseden hakkım olmayan bir iğne dahil almadım. Bırak almayı, bazen hakkım olanlardan bile feragat ettim. Benim adım Ufuk Bayraktar beni tanıyanlar iyi bilir.

Saygılarımla Ufuk Bayraktar" ifadelerini kullandı.