Fatih Ürek'e ne oldu? "Kalbi durdu, yoğun bakımda"

Hazel

New member
Fatih Ürek'e ne oldu? "Kalbi durdu, yoğun bakımda"
Renkli sahne şovlarıyla ve sunuculuğuyla tanınan Fatih Ürek'ten korkutan haber geldi. Fatih Ürek'e ne oldu? Fatih Ürek'in sağlık durumu gündemde.

FATİH

KALP KRİZİ GEÇİRDİ​

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Fatih Ürek kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kalbi duran Ürek'e ilk müdahale yapıldı ve ardından şarkıcı yoğun bakıma kaldırıldı.

FATİHH

'KALBİ DURDU'​

Fatih Ürek'in sağlık durumu ile ilgili hastaneden yapılan açıklamada, "Evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu kalp durması yaşamış, ambulans ekibinin yaklaşık 20 dakikalık CPR müdahalesi sonrası kalbi yeniden çalıştırılmıştır. Acil olarak gerçekleştirilen anjiyoplasti işlemiyle damar tamamen açılmıştır" ifadelerine yer verildi.

"PIHTI ATTI İDDİASI"​

GazeteMagazin'de yer alan habere göre ise; Ürek’in doktoru açıklama yaptı. Fatih Ürek'in pıhtı atması sonucu rahatsızlandığını ancak kalbinde şu anlık bir sorun olmadığını belirten doktor nörolojik açıdan herhangi bir risk yaşanmaması için 24 saat boyunca yoğun bakımda uyutulacağını bildirdi.

ürekkk

ÇALIŞMA ŞARTLARI AĞIR GELMİŞTİ​

Fatih Ürek, geçtiğimiz sezon NOW TV'de yayınlanan Gelin Görümce programından bir anda ayrılmıştı. Fatih Ürek programı bırakma nedenini şöyle açıklamıştı;

'Şartlar çok zorladı beni zaten kanalla anlaşarak yaptık bunu yani ben kanal müthiş insanlar çok seviyorum orası böyle bir gerçekten evim yuvam gibi oldu, stüdyo şartları çok ağır oldu bir de eskisi gibi değil. O yarışmacılarla kaynaşmak çok zordu idare etmek çok zordu zapt edemediğimiz yarışmacılar oldu.'